Ontdek het effect van uniek drukwerk!

Als je effect van uniek drukwerk nog niet kent, dan verklappen we het nu meteen… want het effect van uniek drukwerk is impact! En laat dat nou precies zijn wat je wilt bereiken met communicatie. Toch?

En met onze digitale drukwerk kunnen wij die impact ook écht voor je maken. Dag in dag uit realiseren wij drukwerk van hoge kwaliteit, ook voorzien van unieke reliëf effecten, waarmee onze klanten impact maken. En daar vertellen we je heel graag meer over!

Om te beginnen heel even over de machine… want deze digitale drukpers is snel, milieuvriendelijk en evenaart de kwaliteit van offset drukwerk. Met deze machine kunnen wij unieke effecten zoals reliëf, vernis, Pantone kleuren en personalisatie met tekst en beeld verwerken.

Effect op het juiste moment

Er is ontzettend veel mogelijk met onze digitale drukpers. Toch benadrukken we dat dit niet betekent dat je ook alles daadwerkelijk moét inzetten. Bij van Liere media denken we daarom graag mee over de impact die het communicatiemiddel moet hebben. Want je wilt natuurlijk wel op het juiste moment én op de juiste manier impact maken!

Wij schuiven heel graag bij je aan om de mogelijkheden van deze unieke producties met je te bespreken. Je kunt dan aan echt alle soorten drukwerk denken: visitekaartjes, stickers, deurhangers, gepersonaliseerde omslagen… maar ook complete brochures of boeken in kleine oplage (soms vanaf 1 vel of enkele exemplaren), verpakkingen, kalenders, ansichtkaarten, schapkaartjes en meer. Bij van Liere media is het allemaal mogelijk!

 Prijsvriendelijk in grote en kleine oplagen;
 Snelle en flexibele levertijd; 
 In no-time een proefdruk beschikbaar;
 Alles mogelijk in gepersonaliseerd (maat)drukwerk.

Altijd in stijl communiceren

Heeft jouw bedrijf meerdere filialen en wil je op iedere locatie de nodige communicatiemiddelen plaatsen? Geheel op maat gemaakt? Ook dat regelen we graag voor je!

We stellen o.a. filiaalsets samen en personaliseren producten voor iedere locatie zodat je verschillende doelgroepen gericht kunt aanspreken. Denk bijvoorbeeld aan posters met ‘Hallo Emmen!’ of ‘Welkom bezoekers!’ en kalenders met voor iedere locatie een uniek design in corporate stijl.

Duurzaamheid is voor veel bedrijven heel belangrijk. En ook dan zijn producties van onze Nexpress zeer interessant. Digitaal drukken is tegenover offset drukken namelijk ook nog eens een stuk milieuvriendelijker!

Ga voor effect!

Bij van Liere media staan we voor persoonlijke aandacht. Voor iedere klant, klein of groot. Want het is voor ons altijd van groot belang dat communicatie wordt afgeleverd zoals de klant voor ogen heeft.

Wil jij ook drukwerk in jouw unieke stijl laten maken en impact maken op het juiste moment? Stuur je wensen naar info@vanlieremedia.nl of bel 0591-611099. Maak je liever eerst een afspraak om kennis te maken? Dat kan natuurlijk ook. Ons team staat voor je klaar!

Afspraak maken

Jouw privacy instellingen

schuttersmagazijn.nl hecht veel waarde aan het waarborgen van je privacy. Hieronder kun je je eigen voorkeuren samenstellen.

Lees ons privacybeleid | Sluit deze melding
Privacy instellingen