Header direct mail van liere media

Bereik je doelgroep op de mat

Wist je dat het nog altijd heel effectief is om je doelgroep persoonlijk per post te bereiken? Daarom zijn Direct Mails (DM’s) een doeltreffende manier om bij jouw publiek op te vallen.

Gemiddeld bekijkt men een Direct Mail bijna 2,5 minuten. Dat is heel wat langer dan de gemiddelde 8 seconden dat iemand aandacht heeft voor een online uiting…

Direct Mails kun je gemakkelijk vormgeven samen met onze specialisten, of lever je eigen ontwerp aan. Bij van Liere altijd snel besteld en geleverd naar wens. Benieuwd naar de mogelijkheden?

 

Pak de aandacht

Middels Direct Mails verspreid je een persoonlijk gerichte, doch grootschalige, fysieke mailing met als doel de lezer te activeren. Denk aan bijvoorbeeld aan een inschrijfformulier, update van gegevens of een winactie.

Jij bepaalt het formaat, de vorm en het ideale bezorgmoment van de Direct Mail. Plus: door een direct mail-campagne crossmediaal in te richten, wordt de effectiviteit nog hoger. De perfecte combinatie van online en offline vergroot de kans dat jouw boodschap de doelgroep bereikt behoorlijk!

 

Jouw privacy instellingen

schuttersmagazijn.nl hecht veel waarde aan het waarborgen van je privacy. Hieronder kun je je eigen voorkeuren samenstellen.

Lees ons privacybeleid | Sluit deze melding
Privacy instellingen