Stel je eens voor…

Jouw organisatie is een sterk merk. Iedereen herkent je aan het logo en de huisstijl. Maar niet al jouw collega’s weten hoe ze met die huisstijl om moeten gaan. Ze gebruiken verkeerde of oude logo’s, afbeeldingen of documenten. Of ze ‘flansen even snel content in elkaar’ omdat er niet genoeg tijd is om het beter te doen. Niet nodig!

Wij helpen je graag met Xpression Manager. De portal om al je marketing- en communicatiemiddelen centraal te beheren en organiseren. Gemakkelijk en snel zijn 2 woorden die het portal kenmerken. Flyers, posters, brochures, social media posts, visitekaartjes… je kunt het zo gek niet bedenken of je maakt het in Xpression Manager.

Ook het beheren en afroepen van eigen voorraad van gereed producten is zeer gemakkelijk. Je kiest de artikelen die je nodig bent, geeft aan waar ze geleverd moeten worden en binnen 2 à 3 dagen heb je het al op locatie.

Wij vertellen je graag meer over deze mogelijkheden.

Jouw privacy instellingen

schuttersmagazijn.nl hecht veel waarde aan het waarborgen van je privacy. Hieronder kun je je eigen voorkeuren samenstellen.

Lees ons privacybeleid | Sluit deze melding
Privacy instellingen