Ken je het effect van uniek drukwerk?

Zo niet dan verklappen we het nu meteen… want het effect van uniek drukwerk is impact! En laat dat nou precies zijn wat je wil bereiken met communicatie. Toch?

En met onze digitale drukpres kunnen wij die impact ook écht voor je maken. Dag in dag uit realiseren wij drukwerk van hoge kwaliteit, o.a. voorzien van unieke reliëf effecten, waarmee onze klanten impact maken.

Unieke producties header

Revoria   NIEUW!!

Ons paradepaardje waar we trots op zijn.

De Revoria is een op zes kleuren toner gebaseerde digitale pers. Deze unieke pers is niet alleen snel, maar levert creatieve  afdrukken van hoge kwaliteit. Alle creatieve vormgevers kunnen hun fantasie de vrijeloop laten, doordat onze Revoria ongeëvenaarde mogelijkheden levert. Om je afdruk te verbeteren en te verfraaien hebben wij de mogelijkheid om goud, zilver, dekwit, of glans spot inkt toe te voegen aan je afdruk.

Wij laten je graag onze mogelijkheden zien en nodigen je uit om die te komen bespreken en bekijken!

Effect op het juiste moment

Er is ontzettend veel mogelijk met onze nieuwe digitale drukpers. Toch benadrukken we dat dit niet betekent dat je ook alles daadwerkelijk moét inzetten. Bij van Liere media denken we daarom graag mee over het effect die het communicatiemiddel moet hebben. Want je wilt natuurlijk wel op het juiste moment én op de juiste manier indruk maken!

Wij schuiven heel graag bij je aan om de mogelijkheden van deze unieke producties met je te bespreken. Je kunt dan aan echt alle soorten drukwerk denken: visitekaartjes, stickers, deurhangers, gepersonaliseerde omslagen… maar ook complete brochures of boeken in kleine oplage(s), verpakkingen, kalenders, ansichtkaarten, schapkaartjes en meer. Bij van Liere media is het allemaal mogelijk!

Nexpress unieke producties
snijplotter plotter voor het stansen en rillen van papier

Snijplotter

Met een snijmachine kun je alleen een rechte snede maken. Met een stansmachine kun je vele vormen maken, maar heb je altijd een stansvorm nodig.

Vandaar dat wij erg blij zijn met onze nieuwe snijplotter, waarmee juist kleine oplages ook zeer interessant zijn. Hiermee zijn we erg flexibel en het maken van een proefmodel is zo gemaakt.

Onze snijplotter is een geweldige machine voor het snijden/rillen/slitten van o.a. verpakkingen, deurhangers, kaarten met uitsparing, stickervellen en vele andere producten in elke vorm die je maar wenst.

Jouw privacy instellingen

schuttersmagazijn.nl hecht veel waarde aan het waarborgen van je privacy. Hieronder kun je je eigen voorkeuren samenstellen.

Lees ons privacybeleid | Sluit deze melding
Privacy instellingen