boek op maat

Die passie zie je niet alleen, dat voel je!

En dat vinden wij een van de mooiste dingen om mee te maken. De passie van de professional overbrengen in de communicatiemiddelen die wij mogen realiseren, daar worden wij enthousiast van.

We werken nauw samen met de klant en nemen de communicatiezorgen uit handen. Hoe modern ons machinepark en onze werkmethoden ook zijn, de vakkennis van onze mensen en het persoonlijke contact maken het verschil!

Persoonlijke aandacht maakt het verschil

Persoonlijk contact zit in ons bloed. En juist in een tijd waarin steeds meer processen geautomatiseerd worden, vinden wij het belangrijk om dit te onderhouden. Daarom heb je als klant ook altijd een vast contactpersoon.

  • Persoonlijk contact staat altijd voorop.
  • Fysieke presentatie van mogelijkheden en materialen mogelijk.
  • Wij adviseren producten die anders zijn dan de standaard.

De mensen van van Liere media hebben bakken vol grafische vakkennis en ervaring. Voor onze klanten zetten we graag een stap extra en maken we het verschil!

over ons van liere
Team van Liere omslag

Maak kennis met onze mensen

Want we zijn beretrots op hen. Een team vol passie, kennis, kunde en ervaring.

Een hoop van onze teamleden kennen al jaren de weg in de grafische wereld en kijken vol passie uit naar de toekomst. Door die combinatie kent communicatie voor hen geen geheimen! En voor onze klanten? Voor hen zetten we graag een stap extra en maken we het verschil waar we kunnen.

Wij stellen ons team graag aan je voor!

 

Team

Jouw privacy instellingen

schuttersmagazijn.nl hecht veel waarde aan het waarborgen van je privacy. Hieronder kun je je eigen voorkeuren samenstellen.

Lees ons privacybeleid | Sluit deze melding
Privacy instellingen